Over mij

Martijn Hamelink

In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg voor de Master Organisation Studies. Daarvoor heb ik in Vlissingen een Bachelor opleiding Management, Economie en Recht met succes afgerond. Na mijn studies ben ik in de Leisure terecht gekomen. Mijn eerste opdracht was het ontwikkelen van een grote rapportage tool voor Roompot, een aanbieder van vakantiewoningen. Hier heb ik het functioneel plan voor gemaakt en de communicatie met de ontwikkelaar volledig begeleid. Door dit systeem werd Roompot beter in staat gesteld om te sturen op beschikbaarheden en prijzen, die tot die tijd handmatig uit het reserveringssysteem gehaald werden.

Na dit project ben ik aangenomen voor een project bij Starr Trading Europe, waar ik een volledige intranet omgeving heb ontwikkeld. Hierin werden bestellingen, verkopen en projecten geregistreerd. Dit project heeft 4 jaar geduurd en is in 2015 succesvol afgerond. 

Na deze periode ben ik voor een grote uitzender van arbeidsmigranten aan de slag gegaan. Hier heb ik samen met Always Online een systeem ontwikkeld waarin gewerkte uren werden vastgelegd. Op basis daarvan vind verloning van de medewerkers en facturatie aan de klanten plaats.

Daarnaast heb ik ook projecten uitgevoerd voor Ardoer, Vakantiepark de Krim, Selectcamp, ZIB Investments en Winford Breda.

Scroll naar boven